Massage hos Easy Living.

Massage
Massage – en hälsofrämjande insats.
Genom oss på Easy Living kan ert företag beställa massagebehandlingar direkt till arbetsplatsen. Det är både bekvämt och tidsbesparande. Som privatperson eller anställd är du också varmt välkommen att komma på behandlingar i våra mysiga lokaler på Varnhemsgatan 12.

Vår målsättning är att erbjuda det senaste inom friskvård och de bästa behandlingarna. Genom goda resultat för både företag och privatpersoner har vi fått många nöjda kunder. Alla våra massagebehandlingar är av hög kvalité och av både avslappnande och behandlande karaktär. Behandlande massage är ett sätt att ta hand om en akut eller långvarig muskelsmärta, vanligt i axlar, nacke och rygg. Din dagsform avgör om vi använder oss av tuff pressus-/triggerpunktsbehandling eller mjuk och smärtfri vilolägesbehandling.

Våra duktiga massörer Anna Svensson och Monica Rönnerman hälsar er välkomna!

Så, varför massage? För att minskad återhämtning och långvarig stressbelastning orsakar på sikt ohälsa. Vi vet idag att långvarig fysisk och psykisk stress sliter något enormt på kroppen. Till slut säger kroppen i från. Konsekvenserna blir inte sällan högt blodtryck och förhöjda blodfetter och i värsta fall utbrändhet, depression, hjärtinfarkt eller stroke. Farorna är många, så vad kan vi göra i förebyggande syfte?

Massage hjälper mer än vad man tror. Musklerna blir mjukare, spänningar försvinner och blodcirkulationen förbättras. Men framför allt har massage en lugnande inverkan på oss där både kropp och själ får chansen att återhämta sig. Att få en stunds avkoppling ger näring till din kropp och ökar ditt välmående. Även tanke och koncentrationsförmågan förbättras vilket föder kreativitet och struktur.

En hälsofrämjande insats. När vi kommer ner i varv ger vi kroppen möjlighet till återhämtning och läkning. Blodtryck och blodfetter sjunker, hjärtat slår lugnare och näringsupptaget från tarmarna förbättras. När vi är avslappnade andas vi mer effektivt vilket ger förbättrad syresättning av blodet. Slaggprodukter transporteras bort med den ökade blodcirkulationen och ersätts med näringsämnen som tarmarna tagit upp. Även immunförsvaret stärks och vi får bättre motståndskraft mot infektioner vilket håller oss friskare.

Unna dig en skön stund i höstmörkret, det är du värd!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.