Med rätt hållning.

Anna, vår sjukgymnast

Att det här med hur man sitter, går och står kan vara så viktigt. Det fick Katarina erfara då hon träffade vår sjukgymnast Anna, för hennes onda axel skull som vi måste råda bot på.

Så här skriver Katarina efter hennes besök hos Anna:

” I flera år har jag haft skum värk i axel och ryggslut som jag förträngt och stått ut med. Sissel på Easy Living skickade mig till deras Anna Svensson, en proaktiv Sjukgymnast. 40 min senare har  jag diagnos och träningsprogram. Redan nästa morgon kände jag skillnad. Det jobbiga är att allt berodde på mig själv – min arbetsställning, min hållning, mitt sätt att jobba. Peter och Anna synkar mitt träningsupplägg. Nu skall här tränas och sittas rätt framför datorn och i bilen. Axel och ryggslut skall bli grymt starka. Jag vill ju hålla minst 40 år till!”

Alltid lika kul när det går åt rätt håll. Nu hoppas vi att Katarina får in sitt nya sätt att sitta, stå och gå. Inte alltid det enklaste att bryta gammalt mönster men vi ska nog hålla koll på henne.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.