Katarina och träningen.

Katarina på Great

Efter en Hälsoprofilsbedömning med företagssköterskan Sissel var det dags för del ett i Katarinas livsstilsförändring. Träning. Och kost. Kan ju låta lite skrämmande men all träning är anpassad efter förmåga. Träning ska vara kul, det är då den blir av.

Peter, vår träningscoach mötte upp Katarina på Sportlife i Tibro en härlig höstmorgon. Glad och förväntansfull klev hon in på gymmet. Tillsammans gick de igenom träningsupplägget som Peter gjort. Efter 30 min var pulsen hög och träningspasset klart. Ett kostschema och en ”challange”, en utmaning fick Katarina också med sig hem. Om en vecka ses de igen.

Alla har vi behov av att röra på oss. Kroppen är byggd för rörelse. Katarina log med hela ansiktet när vi tog farväl denna dag. Och jag lovar att hon var nöjd med sig själv och jag tror nog att det kändes lite i musklerna dagen efter. Bra där Katarina!

En kommentar till Katarina och träningen.

  1. Med Peter som PT får man även träna hjärnan. Just som jag lärt mig det första träningsprogrammet får jag ett nytt…med pilatesboll! Denna lever sitt eget liv. Men idag har jag faktiskt börjat bli sams med bollen. Ja rund är ju också en form…som min man brukar säga.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.