Easy Living + Hälsocafet = sant

Årets nyhet

Easy Living + Hälsocafé = Sant.

Nytt år, nya utmaningar. Den 1 januari 2014 går Easy Livings flyttlass till nya fina lokaler vid Hallonbergsrondellen i Skövde.

Vi är så glada att äntligen få presentera vår stora nyhet. Genom Easy Livings uppköp av Hälsocafé och Häslocare blir vi nu en ännu starkare aktör inom företagshälsovård. Det innebär inte bara större lokaler utan även större möjligheter att utveckla vårt koncept med fler tjänster och roliga event till våra kunder.

Självklart fortsätter vi vårt fina samarbete med Sportlifekedjan och precis som tidigare erbjuder vi träningskort till 279kr/mån till alla anställda hos våra anslutna företagskunder. (Ord. 399kr/mån)

Det är med glädje vi ser fram emot att få ta hand om våra nya härliga företag och att kunna erbjuda våra befintliga kunder större möjligheter. Easy Living är framtidens företagshälsovård. Vi månar om våra företagskunder och eftersträvar resultat. Med friska och glada medarbetare följer ett friskt och glatt företag, det är vårt motto. Med Sissel Möistad i spetsen tillsammans med Monica Rönnerman kommer Easy Living se till att vi alla får ett så hälsosamt och härligt arbetsliv som möjligt. Vi, Malin Jansson och Peter Szabo ser fram emot att få bygga Skövdes modernaste företagshälsovård. Varmt välkomna till oss!

Vi ser med spänning fram emot 2014, det blir ett fartfyllt och händelserikt år. Ni hänger väl med! Är ni nyfikna och vill se hur vårt team ser ut kika gärna på easyliving365.se.

Har ni frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss! Ni når oss enklast på:
Malin Jansson VD/Marknadsansvarig 0768-949577,
Peter Szabo Kundansvarig/Träningscoach 0767-726077,
Sissel Möistad Platschef/Företagssköterska 0767-221160,

Kontakta Sissel om du vill veta mer om våra erbjudanden

Ange namn och kontaktuppgifter i formuläret så återkommer jag till dig så snart jag kan.


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.