Det kom ett brev

Katarina Fellbrant

Jag är en period-tränande entusiast – Katarina Fellbrant

Ett år har gått sedan Wellness-Peter och Ergonomi-Anna såg till att jag tog tag i mitt fysiska liv. Och jag kan konstatera två saker:

För det första: Så länge jag tränar och tänker på det Peter och Anna lärt mig, har jag inget ont i axel eller höft och mår förträffligt. Börjar efter ett år till och med känna mig lite stark och spänstig! Överraskande känsla.

Slutsats: Träning funkar även på 49 åriga tanter som jag. Tar lite tid men Easy Living hade rätt…

För det andra: Hur gärna jag än vill göra saker regelbundet kommer jag alltid att vara en period-tränande entusiast. Och det är helt ok. Det funkar faktiskt ändå. När trevligt umgänge, roliga hästtävlingar och andra goda kvällsaktiviteter tränger bort det planerade träningspasset är det säkert en mening med det. I alla fall för mig. Efter ett tag hittar man ju formen igen och då kör jag på.

Slutsats: Bättre träna i perioder och ha gott samvete däremellan.

Så jag tänker långsiktigt, nu mot 2015, och fortsätter trimma mina små muskler om än med viss oregelbundenhet. Kanske hittar jag även en magmuskel vad det lider…

Ta vara på höstvindarna!

Katarina Fellbrant
Great strategy and marketing

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.