Det enkla är det smarta

Det enkla är det smarta

Att hålla en bra livsstil behöver inte vara så svårt. En sund inställning till motion, kost och hälsa är egentligen det som behövs. Har man ändå råkat dra på sig en ohälsosam livsstil krävs en liten insats. Här är några enkla och smarta punkter, Peters punkter.

  • Fokus på motion. För att må bra både fysiskt och psykiskt behöver man regelbunden aktivitet. Vad din motion består av bestämmer bara du, men se till att göra det med intensitet, bli svettig.
  • Långsiktigt tänkande. Nya vanor tar tid att få in. Att ”banta” är ingen god investering i ditt nya liv. Ändra dina dåliga vanor till bättre helt enkelt.
  • Bli en egoist. Att få bara tänka på sig själv och sitt egna välbefinnande är ett måste för att du och din omgivning ska må bra. Du har rätt till din egna tid.
  • Låt inspirationen flöda. Det är ditt ansvar att hålla dig inspirerad. Alla tappar vi motivationen ibland men att vända den trenden och låta sig bli inspirerad av andra människor, upplevelser och vardagliga glädjeämnen är en motivationskälla att ösa ur.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.