Arbetsmiljön – En brinnande fråga

Arbetsmiljön - en brinnande fråga

 

För att utveckla den goda arbetsplatsen!

Det finns många sätt att förbättra och utveckla arbetsplatsen. Ofta handlar det om att skapa en lustfylld och produktiv arbetsmiljö. Det kan vi på Easy Living hjälpa er med.
Vårt verktyg, HPI Arbetsprofil består av en kärnfull enkät med 21 frågor om medarbetarens arbetssituation, arbetsgrupp och närmaste chef samt fysisk arbetsmiljö. HPI Arbetsplatsprofil ger arbetsgivaren en kartläggning för att prioritera rätt insatser för olika grupper inom organisationen.

HPI Arbetsplatsprofil kan användas både som screening och som underlag för samtal.

HPI Arbetsplatsprofil kan användas både som en webbaserad screening via vår tjänst Todaytoo.com eller för ett individuellt samtal.

När HPI Arbetsplatsprofil används som screening ger det snabbt och enkelt företaget en överblick över hur medarbetarna upplever sin arbetssituation, arbetsgrupp, närmaste chef samt sin arbetsmiljö. Resultatet underlättar beslut och handling.

Då HPI Arbetsplatsprofil dessutom används som underlag för samtal så träffar deltagaren en arbetsplatskonsult för att tillsammans gå igenom svaren. Arbetsplatskonsulten kan då samla in en djupare bild om situationen på arbetsplatsen och deltagaren får chans att diskutera sin arbetssituation.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.