Svenka mässan

Easy Living var på Svenska mässan i helgen och där träffade vi Qicraft. Qicraft säljer träningsredskap och andra produkter som har med träning och hälsa att göra. Vi på Easy Living är lite intresserade av deras produkter speciellt en pilatesboll som är perfekt att använda som kontorsstol. Jag ska testa att sitta på en sådan när jag arbetar. Återkommer med mer info om denna snart. Så länge kan ni läsa om den här:

Wellness Ball™ Active Sitting – träna när du sitter

Visste du att man sitter i genomsnitt 14 timmar om dagen?

Att man sitter ner mycket kan ibland vara svårt att göra något åt, men däremot kan man se till att man sitter bra för att få bättre hållning, motverka smärta i rygg och samtidigt öka sin mag- och ryggmuskulatur.

Upptäck ett nytt sätt att träna när du sitter ner med Wellness Ball™ Active Sitting från Technogym, din nya dynamiska ”bollstol” som egentligen är ett träningsredskap.

Med Wellness Ball™ Active Sitting kan du varsomhelst, hemma, på jobbet och på resan alltid göra enklare övningar och stretcha utan större ansträngning.

Wellness Ball™ Active Sitting har tillverkats för att göra tiden du sitter ner mer aktiv, förbättra din hållning och för att du ska kunna utföra flera olika övningar för att öka din styrka och förbättra din balans.

wellness ball - qicraft

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.