Zion Care – från Skövde till Tanzania

Linnea(3)

Det kom ett julbrev från Linnea på Zion Care som vi på Easy Living tänker ge en julgåva i år. Vi har ett fadderbarn hos dem som vi med glädje stöder för fortsatta studier.

Linnea Lundgren är 25 år och kommer ursprungligen från Skövde. Hon studerar teologi i Stockholm, men drömmer om att jobba heltid på sitt center för änkor och föräldralösa barn i Afrika. 

År 2013 var Linnea nominerad till Årets volontär för sina insatser i Tanzania. I somras kunde man också höra hennes sommarprat i Radio Skaraborg där hon bland annat berättade om sina erfarenheter i Afrika. 

Det hela startade 2008 när Linnea Lundgren och hennes pojkvän åkte ned till Tanzania med ett volontärföretag och arbetade i tre månader på ett barnhem. Då knöts kontakterna med centret Zion Care som Linnea nu jobbar för. Linnea sköter kontakten med sponsorer för barnens skolgång, sköter Facebook-publiciteten, skriver regelbundna nyhetsbrev till alla engagerade och håller kontakter med Shepherd´s school som många av barnen går i. 

Man kan säga att hon drar i trådarna från Sverige ända till Tanzania Sedan 2010 har Linnea Lundgren skickat ner 15 volontärarbetare till Zion Care och vid tre tillfällen har klasser från Västerhöjdsgymnasiet varit på besök. 

Vi tycker att Linnea & Co gör ett fantastiskt arbete och vill tacka dem för det.

Julgåvor skickas till Line of Friends Bankgiro: 550-6571.
TUSEN TACK FÖR ALLT STÖD OCH ENGAGEMANG UNDER 2015.
Allt Gott
Linnea
When the world says, ”Give up,”
Hope whispers, ”Try it one more time.”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.